Rabobank Clubkas Campagne

Bent u lid van Rabobank de Zuidelijke Baronie? Dan kunt u binnenkort stemmen over de verdeling van het sponsorbedrag dat de Rabobank beschikbaar stelt voor verenigingen en stichtingen. De hoogte van het bedrag dat Buurtschap de Kruispad zal ontvangen, hangt af van het aantal stemmen. Daarom roepen wij dus alle leden van de Rabobank Zuidelijke Baronie op om te stemmen op Buurtschap de Kruispad.

Hoe werkt het?

Rabobank stelt €225.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Dit bedrag wordt verdeeld onder verenigingen en stichtingen die meedoen aan de actie. Dit jaar zijn er ca. 550 deelnemers. De namen en informatie van deze clubs staan straks op het ‘digitale stembiljet’ van de Rabobank.

· Kort voor 1 april ontvangen de leden van Rabobank De Zuidelijke Baronie hun stemcode in een persoonlijke brief.

· Van 4 tot en met 16 april kunnen deze leden hun stem uitbrengen op rabo.nl/dzb/rcc; iedereen krijgt 5 stemmen, die alle 5 uitgebracht moeten worden. Er kunnen maximaal 2 stemmen uitgebracht worden op 1 club.

· Uiterlijk 1 juni zijn de bedragen bekend en wordt het geld overgemaakt.

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne treft u aan op rabo.nl/dzb/rcc.

Heeft u geen computer, of begrijpt u toch nog niet goed hoe het werkt, dan kunt u wellicht een buurman/buurvrouw of een familielid vragen u te helpen met stemmen, want elke stem is geld waard!

Dus nogmaals: leden van de Rabobank: breng 2 stemmen uit op Buurtschap de Kruispad! Vorig jaar ontving ons buurtschap een bijdrage van maar liefst € 653,40 dankzij uw stem. Dit jaar gaan we voor nog meer!

Comments are closed.